Selecteer een pagina

Ik ben Matthijs Vermeiden

Maar je mag ook Thijs zeggen. Dat doet iedereen.

Bouwen, verbouwen en creatief nadenken over praktische oplossingen, is iets wat ik altijd al deed. In 2018 besloot ik er mijn beroep van te maken. Ik begon DoorThijs. Met een opleiding in de Civiele Techniek en jarenlange ervaring als schade expert én accountmanager in de verzekeringswereld, had ik al de nodige ervaring op zak.

Wat anderen over mij zeggen is dat ik geen uitdaging uit de weg ga. Met mijn nuchtere kijk en rust zie ik altijd passende oplossingen. En realiseer die ook. Zorgvuldig. Ik weet wat ik kan en waar mijn eigen grenzen liggen. Voor het meer gespecialiseerde werk, schakel ik dan ook onderaannemers in, zoals stucadoors, elektriciens en installateurs. Ik werk nauw samen met Marnix Rijper. Vrijwel alle projecten nemen wij samen aan. Ook hebben wij een vaste flexibele schil met ervaren professionals, zodat we voldoende flexibel zijn en genoeg mankracht hebben.

Het mooiste aan dit werk? Onder mijn handen iets nieuws zien ontstaan. En vervolgens een tevreden klant, wiens huis of tuin we net een stukje mooier hebben gemaakt. DoorThijs.

Voor direct contact kunt u mij bereiken op 06 – 182 58 035