Selecteer een pagina

Badkamer & Sanitair

Gerealiseerde projecten

Het renoveren van uw badkamer of toilet komt regelmatig voor in onze werkzaamheden. Wij doen veel zèlf maar werken ook met ervaren professionals zoals stukadoors en tegelzetters. Verlangt u een badkamer, douche of toilet waarbij gebruik wordt gemaakt van andere materialen, zoals polyester of epoxy dan denken wij graag met u mee.

Badkamer en toilet Waddinxveen
Renovatie van de badkamer en het aangrenzende toilet. Bestaande douchebak verwijderd en inloopdouche met schuifdeur gerealiseerd. 2 kleuren wandtegels 30x60cm in ‘wildverband’ getegeld. 60x60cm vloertegels. Radiator verplaatst en vervangen door een elektrische radiator. Hiermee omleggen cv-leidingen en hiermee gepaard gaande hak- en breekwerk voorkomen.
2 toiletten Rotterdam-Hillegersberg

Jaren dertig stijl tegelwerk bestaande uit keramische rechthoekige hoogglans wandtegels 8x24cm met een zwarte tegellambrisering. De vloeren zijn betegeld met handgeschilderde cementtegels 15x15cm.

1 toilet is uitgerust met een volautomatisch douchetoilet.

Zolder Rotterdam-Noord
Slaapzolder voorzien van jacuzzi/ligbad. Toegang tot de zolderverdieping (trappenhuis) afgedicht met metalstudwand met deuropening. Wasmachine & droger uit het zicht door 2 stuks schuifdeuren.
Badkamer Rotterdam-West

Renovatie van een inloopdouche door een volledige polyester douchebak te realiseren voorzien van topcoating RAL 7016 (antraciet) vloer en RAL6034 (pastelturquoise) wanden met een hardglazen douchewand.

Radiata-Pine wandpanelen afgewerkt met Osmo Hardwax Olie (wit).

Overige wanden betegeld met witte wandtegels 30x60cm. Bestaande granito vloer behouden.